Het bedrijf

GEREEDSCHAP ONTWIKKELEN BINNEN EEN STERKE ORGANISATIE DIE DICHT BIJ DE NODEN VAN DE PROFESSIONALS STAAT

IRONSIDE werd opgericht in 1990 en ontwikkelt professionele kwaliteitsgereedschappen met uitzonderlijke prestaties. IRONSIDE is een toonaangevend merk in 12 Europese landen.

Het merk IRONSIDE is eigendom van IRONSIDE INTERNATIONAL, een bedrijf dat afhangt van enkele grote distributie- en retailorganisaties in Europa. Met oog op kwaliteit en ten dienste van zijn leden, is IRONSIDE wel degelijk meer dan een industriële aankoopgroepering.

Onze producten

GOED UITGEKIENDE PRODUCTEN, EEN ANTWOORD OP DE NODEN VAN DE MARKT.

De globale visie van Ironside International geeft de leden de mogelijkheid een exlusief en goed bestudeerd kwaliteitsmerk aan te bieden op hun lokale markt.

Het productassortiment van wel 10 000 artikelen omvat verschillende productgroepen, gaande van handgereepschappen, meetgerief, opberging, machines, accessoires voor elektrische handgereedschappen, elektriciteit en verlichting, hijstechnieken, reiniging, tuin, persoonlijke bescherming tot en met ijzerwaren.

Onze productmanagers innoveren en verbeteren met regelmaat de assortimenten van het merk, zodat IRONSIDE de voor de hand liggende professionele keuze is voor domeinen zoals bouw, auto, luchtvaart en industrie.

Internationaal merk

2000 WINKELS MET IRONSIDE PRODUCTEN IN 12 LANDEN

Onze product-database evolueert constant met op internationaal niveau tot wel 600 nieuwe producten per jaar.

Productie

WE PRODUCEREN DE BESTE GEREEDSCHAPPEN IN DE BESTE FABRIEKEN

De IRONSIDE producten worden voornamelijk in Europese fabrieken geproduceerd.

Omdat we materiaal van de beste kwaliteit en gekwalificeerde, bekwame producenten hebben, kunnen we gereedschappen met uitzonderlijke performance , duurzaamheid en precisie aanleveren, exact wat een professional verwacht !

×